Kalliomäen tila on saanut nimensä kallion päällä olevasta tilasta. Kuva otettu loppukesästä 2011 sateen jälkeen.

Kalliomäen tilan päätuotantosuuntana on ollut lammastalous jo vuodesta 1996. Tilallamme kasvatetaan vain suomenlampaita, sillä suomenlampaan hyvien ominaisuuksien lisäksi haluamme vaalia alkuperäisen rodun säilymistä. Tilamme kaikki pellot ovat luomuviljelyksessä. Viljelemme heinää, kauraa, venhää, ohraa ja erilaisia palkokasveja luomulampaidemme rehuksi. Lammastuotteiden lisäksi tilamme tuottaa polttopuita ja tekee traktori- ja kaivinkoneurakointia.

Tuomas vastaa lammastaloudesta ja markkinoinnista vaimonsa Viivin kanssa, Markus vastaa koneurakoinnista sekä polttopuista.

Luomuheinän niittoa.

Tilamme on omien suoramyyntitoimitustemme lisäksi useissa markkina- ja messutapahtumissa Kymenlaakson ja Pääkaupunkiseudun alueella vuosittain.

Vuonna 2011- 2016 olimme esillä lähi- ja luomuruoan tapahtumassa Herkkujen Suomessa Helsingin rautatientorilla, vuosina 2011- 2015 Elma- messuilla Helsingin Messukeskuksessa sekä vuodesta 2011 alkaen olemme olleet Tuomaan Markkinoilla Helsingin Senaatintorilla. Olimme myös vuonna 2014-2016 koko joulukuun ajan Tapiolan (Espoossa) joulutorilla.

Tänä vuonna olemme todennäköisesti jälleen mukana samoissa tapahtumissa. Lisäksi meidät voit tavata muissa pienemmissä markkinatapahtumissa, joista ilmoitamme niiden ajankohdan selvittyä.

Elma- messut 2012.