Valkoinen ja ruskea talja.

Lampaan talja on erittäin monipuolinen sisustus- ja käyttöesine ympäri vuoden

Suomenlampaan talja on kaunis, kestävä ja ekologinen valinta. Sen villa on hyvin hienoa, pehmeää ja kiiltävää verrattuna liharotuisten lampaiden karheaan villaan.

Lampaantaljan voit laittaa lämmikkeeksi tai koristeeksi sohvalle, tuoliin, penkille, autoon, pulkkaan, lattialle tai vaikka lastenvaunuun! Talja on luonnonmateriaalina hyvin hengittävä, joten sitä voi käyttää kesälläkin. Monet käyttävät lampaantaljaa jopa lihassärkyjen tai muiden kiputilojen hoitoon sen verenkiertoa lisäävän vaikutuksen vuoksi.

Meillä on saatavilla valkoisia, mustia, ruskeita ja harmaita taljoja eri villanpituuksin. Hinnat alkaen 80 e. Ajoittain myös tarjouksessa olevia taljoja!

Taljojamme Herkkujen Suomi- messuilla.

Harmaa talja.

100% Villalangat

  • 3 säikeistä karstalankaa 140 tex X 3
Luonnonväreissä (musta, ruskea, valkoinen ja harmaa) 100 g:n vyyhdissä. Hinta 10 e / vyyhti. Perinteinen lanka, joka sopii kaikkiin käsitöihin. Vahvan kierteensä vuoksi kestää myös villasukkana. Katso kuinka hienosti tästä voi myös virkata: http://omakoppa.blogspot.fi/2013/01/lampaanvillakauluri.html

  • Hahtuvalankoja 285 tex X 4 ja 285 tex X 2.
Luonnonväreissä (musta, ruskea, valkoinen ja harmaa) . Hinnat: Luonnonväriset 12 e/ vyyhti. Vyyhdit painavat n. 150 g. Sopii kaikkiin käsitöihin sukista, kaulahuiveihin. Ihanan pehmeää ja paksua lankaa. Voidaan huovuttaa 40 asteen koneohjelmalla, jolloin villa kutistuu 30%. Huovuttamalla saadaan mm. lapasista todella lämpimät ja kauniit.

  • Meleerattuja hahtuvalankoja 285 tex X 4
Väreinä mm. erilaiset punaiset, vihreät, siniset, keltaiset, oranssit, harmaat, mustat ja ruskeat. Hinta 14 e/ vyyhti. Vyyhdit painavat n. 150 g.

  • Hahtuvakiekkoja (kaksinkertaista hahtuvaa)
Luonnonväreissä ja meleerattuna runsaasti erilaisissa väreissä. Hinta 8 e/ kiekko (n. 100 g). Kierteetön erittäin pehmeä lanka. Lankaa voidaan käyttää mm. lapasista villapaitoihin. Myös se "ainoa oikea" vaippahousulanka. Huovuttuu myös samoin kuin edellä mainittu paksumpi vyyhdissä oleva hahtuvalanka.

  • Huovutuslevyjä löytyy runsaasti erilaisissa väreissä.
Pakattu n. 100 g:n vyyhtiin. Hinta 7 e/ vyyhti. Suomenlampaanvilla on huovutusominaisuuksiltaan maailman parasta. Tällä saat siit huovutettua vaikka minkälaisia koruja tai koriste-esineitä!

Kulmissa luonnonväriset langat. Keskellä yksivärisiä ja meleerattuja hahtuvalankankoja.

Lankavalikoimaamme.

Lammastyynyt

Nyt meillä on valikoimassa todella upeita lampaankarva/ nappanahka tyynyjä pellavakangas takapuolella! myös muutamia kokonaan lammasta, takapuoli nappaa ja etupuoli karvaa. Hinnat alkaen 99 e/ kpl. 

Lammastyynyjä