Maukasta ja laadukasta niittykaritsanlihaa suomenlampaasta!

Lihatuotteisiimme kuuluu kokonainen tai puolikas karitsasetti. Lihat ovat paloiteltu ja pakattu vakuumiin kätevinä pakkauksina. Meillä on neljä erilaista vaihtoehtoa, jotka ovat: 1. Kalliomäen perussetti, 2. Kalliomäen pikkupala-/ grillisetti 3. Kalliomäen herkkusetti ja 4. Kalliomäen erikoissetti. Mahdollista saada myös puolikas tai kokonainen karitsan ruho paloittelemattomana.

1. Kalliomäen perussetti

Hinta 15 e/ kg. Kokonainen perussetti sisältää noin 16 kpl parifileekyljyksiä, 2 viulua, 2 etulapaa, kylkiä (ribbsejä) ja niskapaloja (patalihaa/ keittolihaa). Puolikas setti painaa noin 8-11 kg ja kokonainen setti noin 16- 22 kg.

2. Kalliomäen pikkupala- / grillisetti

Hinta 17 e/ kg. Pikkupala-/ grillisetti sisältää kyljet (grilliribsit), parifileekyljykset (kokonainen sisältää 16 kpl, puolikas 8 kpl), lapa viipaloituna, paisti viipaloituna luullisiksi pihveiksi, niska kiekkoina ja potkat (kokonainen seitti sisältää 4 kpl, puolikas 2 kpl). Puolikas setti painaa n. 8- 11 kg ja kokonainen setti n. 16- 22 kg.

3. Kalliomäen herkkusetti

Hinta 19 e/ kg. Kokonainen herkkusetti sisältää parifileekyljyksiä 16 kpl, kaksi viulua sekä jauhelihaa n. 5 kg. Puolikas setti painaa noin 7- 9 kg ja kokonainen noin 14- 18 kg.

4. Kalliomäen erikoissetti

Hinta 26 e/ kg. Kokonainen erikoissetti sisältää kaksi sisäfileetä, kaksi ulkofileetä, kaksi luutonta paistia, neljä potkaa sekä jauhelihaa n. 5 kg. Puolikas setti painaa noin 5- 7 kg ja kokonainen setti noin 10- 14 kg.

Sisäelimet ja viulujen savustus

Puolikkaan tai kokonaisen setin tilaajan on mahdollista tilata sisäelinlajitelma. Hinta 10 e / paketti sisältäen 2 kpl maksaa ja 2 kpl sydämiä.

Myös viulun savustus onnistuu, jolloin savustuksen hinta on + 15 e. Savustuksessa menee n. 1 viikko, joten voit halutessasi saada kaikki lihat kerralla (muut osat pakastetaan) tai ensin muut osat tuoreena ja viulu myöhemmin savustettuna.

Yläreunassa karitsan maksaa, jauhelihaa, vas. yläreuna kylkiribsiä, keskellä kuvetta, oik. yläreuna viulu ja lapa, vas. alareuna niskakiekkoja ja oik. alareuna parifileekyljyksiä. Kuva tilamme karitsanlihoista 28.2.2015.

Ylhäällä vasemmalta katsottuna ensimmäisenä lammasbratwurst, lammaschorizo ja palvattu lampaan viulu sekä alhaalla vasemmalta katsottuna perinteinen lammasryynimakkara, perinteinen lammasjoulumakkara, palvatut paistisiivut ja palvatut fileesiivut.

Lihajalosteet

Meillä on aina saatavavilla 100 % lampaanliha säilykkeitä. Säilykkeet ovat erittäin hyviä monipuoliseen ruuanlaittoon! Niitä voi käyttää esim. leivän päälle, keittoon, salaattiin, lihakastikkeeseen, piirakkaan tai paistaa pihveinä. Kätevän pakkauksensa vuoksi helppo ottaa myös mökille tai matkalle mukaan! Perinteinen lammassäilykkeen hinta on 10 e/ prk (400 g). palvattu lammassäilyke ja valkosipulinen lammassäilyke ovat 12 e/ prk (400 g).

Uutuutena Kalliomäen superherkulliset salamit! Makuina perinteinen, valkosipuli ja chorizo. Hinta 10e/ pötkö. Salamia on saatavilla lihatoimitustemme yhteydessä.

Teetämme myös ennakkotilausten perusteella tai myyntitapahtumiin erilaisia lammasmakkaroita. Makkaravalikoimaamme kuuluu lammasbratwursti ja - grillimakkara sekä uutuutena erittäin hyvä lammaschorizo. Nämä ovat erinomaisia grilliherkkuja, mutta sopivat mainiosti myös pannulle, uunin tai keittoon. Makkaroiden lihapitoisuus on 92%. Hinta on 20 e/ kg.

Meiltä saat myös ennakkotilauksesta tai myyntitapahtumista palvattua lampaanlihaa n. 150- 300 g:n pakkauksissa! Tämä on täyttä lihaa ja tehty vain fileistä / paistista! Hinta 45 e/ kg.

Ilmoitamme aina kotisivuillamme milloin olemme teettämässä makkaroita tai palvia, jonka jälkeen pystymme ottamaan ennakkotilauksia vastaan.

Hinnat ovat voimassa 1.1.2013 alkaen.

Kaikki hintamme sisältävät ALV:n (1.1.2013 alkaen 14%).

Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin.

Lammassalameita.

Savuinen lammassäilyke.